Welke vrijwillige energiecoach komt ons ondersteunen?

On juni 10, 2021

Deze functie houdt in: buurtgenoten helpen bij het zoeken van oplossingen om energie te besparen in en rond het huis. Dat doe je door eerst samen te kijken wat de bewoner graag zou willen en wat er al is gedaan. Dat kunnen kleine zaken zijn die weinig of geen geld kosten, maar wel een stapje zetten om te besparen of te verduurzamen.

Ervaring is niet vereist, je moet het wel echt leuk vinden om anderen te helpen! En iets willen betekenen in de energiebesparing is wel gewenst. En als je gevoel voor verhoudingen hebt is dat heel fijn, dat je bijvoorbeeld makkelijk kan inschatten waar veel energie verloren gaat.

Voor deze technische functie is een beta persoon het meest geschikt. Iemand die analytisch is en houdt van:

Research, rekenen, puzzelen. Verzamelen van gegevens en die omzetten in tabellen. Kennis opdoen over energetische maatregelen.

Ook als je bijvoorbeeld ervaring hebt opgedaan met verbouwen, isoleren, plaatsen zonnepanelen of andere verduurzamingsactiviteiten van een huis, zouden we je graag bij ons team willen hebben. Als vrijwilliger Team Techniek kun je op verschillende vlakken en niveaus iets voor jezelf en voor anderen betekenen.

Je zal door onze groep vrijwilligers begeleid en ondersteund worden.

Meld je aan bij info@oosterpoortduurzaam.nl t.a.v. Team Techniek

Met vriendelijke groet,

Bé (O) van der Heide