Schrijftalent met liefde voor duurzaamheid gezocht

On juni 6, 2021

Vind jij het leuk om jouw schrijftalent in te zetten voor duurzaamheid in de Oosterpoort, meld je dan aan! Team Communicatie van Oosterpoort Duurzaam bestaat nu anderhalf jaar en is lekker bezig. De website en nieuwsbrief worden regelmatig gevuld met nieuwe teksten over groen in de wijk, energiebesparende maatregelen, alternatieve energiebronnen etc. Ook plaatsen we artikelen en interviews in de Oosterpoorter, zoals de rubriek Duurzame Doeners.

Heb je zin om actief mee te helpen aan het maken van heldere informatie over duurzaamheid in onze wijk dan nodigen we je van harte uit. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het zelf schrijven van teksten, het redigeren van ingebrachte teksten, het doen van interviews en maken van verslagen van leuke acties. Net zoals wij is dit geheel op vrijwillige basis. Je voldoening haal je uit je motivatie en je leert een heleboel nieuwe buurtgenoten kennen!

 Wil je je opgeven of meer informatie over de werkzaamheden, stuur dan een mail t.a.v. Team Communicatie naar info@oosterpoortduurzaam.nl