LECO, wederverkoper voor Energie VanOns

On juni 10, 2021

De LECO is vanaf heden, 8 juni 2021, wederverkoper van Energie VanOns! Dat betekent dat het voor alle inwoners van de Oosterpoort (en omringende wijken) mogelijk is zich aan te melden als klant voor de levering van lokale duurzame energie van Energie VanOns. Dat doe je op de speciale wederverkoperspagina van de LECO op de site van Energie VanOns: https://energie.vanons.org/cooperaties/leco-lokale-energie-cooperatie-oosterpoort-duurzaam/

We doen dit op deze wijze om de lokale energie-beweging te stimuleren. Energie VanOns levert namelijk niet alleen energie maar ondersteunt ook lokale duurzame opwekking van energie, ook in de Oosterpoort. Voor elke nieuwe klant doneert Energie VanOns jaarlijks een bepaald bedrag waarmee LECO iets duurzaams voor de Oosterpoort mag financieren.

Energie VanOns is een duurzame energieleverancier, in 2019 beoordeeld als 100% duurzaam. (Zie artikel consumentenbond) Energie VanOns haalt de duurzame energie vooral van 120 andere lokale energiecoöperaties en -initiatieven in Noord-Nederland.