Bepaal mee hoe ons wijkenergieplan er uit komt te zien.

On april 29, 2022

Dat we het heft zelf in handen kunnen houden dringt langzaam door. Niet de overheid maar wij, Oosterpoorters, kunnen zelf bepalen en organiseren hoe we onze woningen verduurzamen. Ook onze energie kunnen we samen opwekken en opslaan. Laat je daarom horen, bepaal mee en vul de enquête in.

Zaterdag 23 april j.l. stond onze organisatie vanaf 10.30 uur met een goed gevulde koffiekar voor de COOP. Veel buurtbewoners hadden wel even zin in een lekker kopje koffie of thee, aangeboden door de LECO/Oosterpoort Duurzaam. Biologisch koekje erbij, of liever een appeltje. ‘Dat moeten jullie vaker doen!’ riep een enthousiaste Oosterpoortse.

Mensen waren blij verrast en wilden graag even praten over hun eigen ervaring met duurzaamheid en energiebesparing. De meesten vertrokken met een flyertje en het voornemen toch nog even die buurt-enquête in te vullen.

Bij deze nogmaals aan iedereen de oproep dat ook te doen, we willen graag zoveel mogelijk ingevulde enquêtes! Het kan via deze link.

Bij de COOP, het Poortershoes en de Leyhoeve liggen papieren enquêtes, vergeet ze niet ook daar in te leveren. Als het invullen te lastig is, mail ons dan, met je naam/telefoonnummer. Dan bellen we je snel en zorgen we dat je hulp krijgt. Thuis, telefonisch of bijvoorbeeld even in het Poortershoes.