Vacature vrijwilliger

On juli 2, 2020

We zoeken een vrijwilliger voor het Team Technisch advies.

Wat doen wij:

Het spreekuur is bedoeld voor alle bewoners van de Oosterpoort die een vraag hebben op het gebied van verduurzaming en energiebesparing van hun woning. Op 2 maandagavonden per maand van 19:00 tot 21:00 uur verstrekt het Team Technisch Advies een eerste advies. Dat kan gaan om kleine maatregelen als vervangen lampen, cv ketel anders instellen en dergelijke.

Daarnaast ondersteunt het Team Technisch Advies bewoners die meer willen investeren in verduurzaming van hun woning. Zoals isolatie, aanschaf zonnepanelen, HR+++ ramen, Warmtepomp, WarmteTerugWin toestellen etc. Met behulp van een goede vragenlijst en desgewenst huisbezoek wordt een totaalplaatje van de woning en de wensen bewoners gemaakt. Alle gegevens komen in een dossier, samen met een advies op maat.

Ervaring voor dit team is niet vereist, het leuk vinden om anderen te helpen en iets willen betekenen in de energiebesparing en duurzaamheid is wel gewenst. Ook als je bijvoorbeeld zelf ervaring hebt op gedaan met verbouwen, isoleren, zonnepanelen dan zouden we je graag bij ons team willen hebben.

Wij zoeken vrijwilligers met:

-Enthousiasme, geduld en hart voor de Oosterpoort en haar bewoners
-Interesse in verduurzaming en energiebesparing bij woningen én zin om te leren op dit gebied. Er is een goede (gratis) training tot energiecoach bij Grunneger Power waar je alle ins- en outs kan leren. Men kan zich opgeven via: https://grunnegerpower.nl/vacature-wijk-energiecoach/
-Analytisch vermogen, accuratesse, bekendheid met Excell achtige systemen
-Nieuwsgierigheid en onderzoeksdrang

Als vrijwilliger Team Technisch Advies kun je op verschillende vlakken en niveaus iets voor jezelf en voor anderen betekenen. Je zal door onze groep vrijwilligers begeleid en ondersteund worden.

We hopen je snel te ontmoeten! Stuur je reactie naar: info@oosterpoortduurzaam.nl onder vermelding van Vacature Team Technisch Advies. Ook als je meer informatie wil kan je hier een mailtje naar toe sturen, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Met vriendelijke groet,

Bé (O) van der Heide