Team Groen

Team Groen bestaat uit enthousiaste en bevlogen buurtbewoners met diverse achtergronden en expertises die zich inzetten voor meer groen in de wijk.

Wij verzamelen ideeën voor meer groen in de wijk en met het oog op biodiversiteit.

Wij werken ideeën uit naar concrete voorstellen, acties en tips voor de wijk.

Wij delen onze kennis op de website Duurzaam Oosterpoort, de wijkkrant De Oosterpoorter en Facebook, middels interviews en columns.

We stimuleren participatie en kennisdeling door medebewoners van de wijk te betrekken in wat we doen. We organiseren activiteiten, lezingen en bijeenkomsten rondom de thema’s Groen, Voedsel en Biodiversiteit.

Onze doelgroepen zijn de bewoners, jong en oud, van de wijk Oosterpoort en mogelijke samenwerkingspartners zoals andere wijkgroepen, de gemeente, organisaties, scholen, speeltuin e.d.

We gaan de samenwerking aan met andere groepen, organisaties in de stad of daar buiten, om onze gemeenschappelijke deler meer groen in de wijk, te laten groeien en bloeien.

Lees hier de artikelen van Team Groen

 

Leden Team Groen:

Guda Faber: Enthousiast en betrokken buurtgenoot, groenliefhebber, wil mensen motiveren en mobiliseren, is pragmatisch en aanpakker.

Els de Graaf: Enthousiast en betrokken buurtgenoot, groenliefhebber, wil kijken naar mogelijkheden en durven dromen over een park naast de deur en minder steen in de straat.

Paulien Ex: Enthousiaste groenliefhebber, houdt van guerrilla gardening, buiten gebaande paden denken en organiseren van wandelingen.

Anne Koers: Biologisch en ecologisch hovenier met kennis en vraagbaak voor Groen in de wijk, durft buiten gebaande paden te denken.

Sanne Werkman: Groene dromer die meer groen wil doen, met passie voor permacultuur, houdt ervan ideeën, mensen en organisaties te verbinden.

Ingrid Schutte