Geef een beetje energie cadeau!

On oktober 19, 2023

Ken of ben jij iemand in de Oosterpoort die hulp kan gebruiken met energie besparen? De actie van Duurzaam Groningen ‘Geef een beetje energie cadeau’ is bedoeld voor mensen die het niet heel breed hebben. Dankzij deze actie krijg je gratis een energiecoach bij je thuis om te bekijken wat je aan je woning kan verbeteren. En krijg je veel slimme tips hoe je je energierekening lager kan maken.

Ook kan je een energiepakketje doorgeven, aan iemand die deze hulp goed zou kunnen gebruiken. Zo help je mee ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk buurtbewoners warm de winter ingaan.

Een duurzaam energiepakketje kun je ophalen in ons Inloopcafé OD in het Poortershoes. Het eerstvolgende Inloopcafé is op maandagavond 6 november van 19.00 tot 21.00 uur, op maandag 20 november kan het ook wel eventjes.

Op zaterdag 18 november staan we van 10.00 tot 14.00 uur met onze bakfiets bij de Plus en delen we behalve een lekker kopje koffie ook energiepakketjes uit! Voor jezelf of een ander, kom langs en maak er gebruik van!

Hulp bij kleine energiebesparende klusjes
Als het jou niet goed lukt om een energiebesparend klusje uit te voeren maak dan gebruik van ons Klusteam in de Oosterpoort. Stuur een mailtje naar: klusteam@oosterpoortduurzaam.nl of bel 06-45501740 en dan wordt er z.s.m. een afspraak met je gemaakt. Eén van de vrijwilligers van het Klusteam komt dan bij je thuis om je te helpen.