Enquete Groen Oosterpoort

On november 23, 2020

Beste inwoner van de Oosterpoort buurt,

Mijn naam is Willemijn en ik ben een master student van de opleiding Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek naar groene bewonersinitiatieven in Groningen. Onderwerpen zoals het klimaat, duurzaamheid en groebeheer in een stad hebben mij altijd gefascineerd. Wat ik nog interessanter vind is de rol van bewoners binnen deze onderwerpen.

Met veel enthousiasme ben ik begonnen aan mijn onderzoek en daar kan ik uw hulp goed bij gebruiken! Ik zou het zeer op prijs stellen als u voor mij een enquête zou willen invullen over dit onderwerp. De enquête zal maar 7 minuten van uw tijd vragen.

De enquête vindt u via de volgende link:

https://rug.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_9YzyPVYoR9f5POB

Alvast bedankt!