Vloerisolatie

Thema avond Vloer- en andere isolatiemogelijkheden

De thema avond van maandag 23 maart 2020 gaat niet door. Het Poortershoes is tot in ieder geval 1 april a.s gesloten voor alle activiteiten. Zodra er een nieuwe datum voor de thema avond bekend is laten we dit weten.

Oosterpoort Duurzaam organiseert weer een thema avond, we hopen van harte dat je er (weer) bij bent. Deze keer besteden we aandacht aan vloer- en andere isolatiemogelijkheden van woningen. Daar valt veel winst in te behalen, zowel in energie als in de portemonnee. Elke woning kent energielekken, zodra die dicht/geïsoleerd zijn verneem je de aangename voordelen. Warmer in de winter, koeler in de zomer.

Er is een deskundige op het gebied van isolatie aanwezig die aan de hand van praktijkvoorbeelden veel duidelijk kan maken over alle mogelijkheden. Uiteraard kan je hem vragen stellen, graag zelfs!
Na deze avond kunnen vervolgafspraken gemaakt worden.

Met ieders vragen, opmerkingen en kennis wordt ook deze avond weer een groot succes! Vertel je kennissen, vrienden en buren over deze avond, wellicht zijn zij ook geïnteresseerd.
Oosterpoort Duurzaam is voor en door buurtbewoners.

Waar: buurthuis Poortershoes
Wanneer: nog onbekend, de geplande datum van 23 maart gaat niet door.

Als je al iets gedaan hebt aan vloer- of gevelisolatie in je woning en je wilt hierover vertellen meld je dan aan. Laat het ons weten via Oosterpoortduurzaam@gmail.com dan nemen we z.s.m. contact met je op.